Serrano-skinka Reserva Teruel 18-22 månader - Serrano-skinka som är lagrad i 18-22 månader, producerad i Teruel.
Serranoskinka med en torkning som inte är kortare än 18 månader, lagrad i källare, får vila under den tid som krävs för att uppnå en fusion av fetterna, vilka har en smörig konsistens med en glänsande serranofärg. Färgen vid skärning av reservskinkan går från purpur-röd med en lätt inslag av infiltrerat fett i den magra köttet. Det är en produkt med en mild smak, intensiv arom och låg salthalt, med en genomsnittlig vikt och en måttlig fetthalt. Alla våra produkter tillverkas genom en integrerad process av hela produktionskedjan, där vi själva tillverkar fodret, föder upp djuren, slaktar dem och lagrar den slutliga produkten i vår torkare, med alla fördelar detta medför för den slutliga produktens kvalitet. Större kontroll över fodret, hälsan och genetik av våra djur, och därmed en stor regelbundenhet i den slutliga produkten som når våra kunder.